Lediga tjänster

Vill du vara med i världens största förändringsprojekt?

Globaliseringen, digitaliseringen och den ökande förståelsen för hållbarhet påverkar företag och samhällen i grunden. Befintliga affärsmodeller faller och nya krävs. Framtidens vinnare har kunskap om hur de minskar sin påverkan på vår planet och bidrar till vårt samhälle. De vet att det också skapar nya affärsmöjligheter.

Vi på 2050 har en tydlig målbild i vår vision ”Goda affärer på en planet i balans”. Vi arbetar för att det som är bra för klimat och miljö också är bra för affärerna. Vi tar fram affärs- och hållbarhetsstrategier, marknads- och miljöanalyser och hållbarhetsredovisningar. Vi bedriver opinionsbildning och politisk påverkan för effektiva miljöstyrmedel. Våra kunder finns bland de 67 % av företagen som ser affärsfördelar med tuffare miljökrav (enligt undersökning av Demoskop), det vill säga allt från stora globala företag till mindre lokala. Vi arbetar också med myndigheter, forskare och civilsamhället.

Våra kunder vill ha mer av våra tjänster och vi behöver därför bli fler. Just nu söker vi en entreprenör som vill ta ansvar för och utveckla vårt befintliga Malmökontor. Du har mångårig konsulterfarenhet inom PA/PR eller affärsutveckling och är van att sälja in och leverera dina idéer tillsammans med kunder i företagsledningen. Ledarerfarenhet är meriterande.

Har du minst tio års arbetslivserfarenhet, starkt samhällsengagemang och vill vara med och stärka svenska företags konkurrenskraft genom att vässa deras miljö- och hållbarhetsengagemang kan vi vara rätt ställe för dig!

Mejla din ansökan i form av personligt brev och cv till markus.ekelund@2050.se

Är du intresserad av att jobba på 2050 och vill göra en spontansökan?
Kontakta vår VD Markus Ekelund på:
Tel: 070 – 577 00 97
E-post: markus.ekelund@2050.se
Skype: markus_ekelund